Nancy Klomp Watersnijtechniek
Nancy Klomp Watersnijtechniek


Na mijn opleiding MTS fijnmechanische techniek in Utrecht ben ik verder gegaan met de opleiding HTS medische werktuigbouwkunde in Eindhoven.

.

Ik heb een bijzonder afstudeerproject gevonden in Sydney, Australiƫ. Hier heb ik gewerkt aan een rolstoelproject voor mensen met een dwarslaesie die vanaf hun nek verlamd zijn. Het doel was dat zij de rolstoel kunnen voortbewegen door middel van hoofd bewegingen. Erg mooi en dankbaar project om aan mee te werken.

.

Na mijn studie kwam ik al snel in aanraking met watersnijtechniek, hierin heb ik mijn passie gevonden; Mooie producten realiseren!


Door techniek en constructie te gebruiken en te combineren kan werkelijk alles gemaakt worden. Gewoon lekker je fantasie de vrije loop laten... oplossingen bedenken door 'out of the box' te gaan. 


Ik wil graag mijn steentje bijdragen voor alle vrouwen in de techniek, het is veel meer dan vieze handen... Het is bedenken wat je wilt en dat ook maken! Oplossingen zoeken en realiseren!


Imagine

.

Realizing your art


Contactgegevens:

Klomp & Gijzen BV
Pascalweg 11
6662 NX Elst (gld)
Tel.: 0481-373 383
E: info@klompgijzen.nl

Facebook.com/watersnijden linkedin.com/in/nancyklomp Metaalunie
Algemene voorwaarden:

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.


Intercomzuilen.nl is een onderdeel van Klomp & Gijzen BV